מה דעתכם על שידרוג הגיפילט פיש השנה? דג סלומון הוא לא רק דג טעים, אלא גם דג שנראה מרשים. שילוב הדבש במתכון מייחד את המתכון הזה לראש השנה ומוסיף לו סמליות. זהו מתכון קל ומהיר שיגזול לכם בדיוק 10 דקות הכנה!
מרכיבים ל-6 מנות:
6 פרוסות פילה סלמון
3 לימונים פרוסים דק
4 כפות שמן זית
כף דבש
4 כפיות שום כתוש
2 כפיות פפריקה
חצי כפית טימין
חצי כפית רוזמרין
פלפל, מלח
אופן ההכנה:
1. לערבב את השמן זית עם כל התבלינים, דבש ושום.
2. מורחים את התערובת על הסלמון, ומניחים את הדג בנייר כסף.
3. מניחים מעל הסלומון את פרוסות לימון, וסוגרים את נייר הכסף.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ 15 ? 20 דקות.
/ / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / //
פוליסמן אולגה