אני תמיד אוהבת להחזיק במקפיא כמה שקיות עם ירקות קפואים. יש המון תוספות מהירות שאפשר להכין מירקות קפואים בכמה דקות בלבד ואפונה ברוטב שלפניכם היא רק אחת מהם.
מצרכים:
חצי שקית אפונה קפואה
בצל קצוץ
כפית אבקת מרק עוף
כפית תבלין לעוף
1/2 קובית קנור
מעט סוכר
1 כפית קמח
מעט שמן
1/3 כוס מים
אופן הכנה:
1. מאדים את הבצל הקצוץ במעט שמן.
2. מוסיפים את האפונה, תבלינים וכ-1/3 כוס מים.
3. לבשל, כ-10 דקות, עד לצמצום הרוטב.
מעולה עם אורז לבן
/ / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / // / / // / // / // / / /
פוליסמן אולגה