בגרסת הפאי הזו שינינו כמה מרכיבים בסיסיים - הוספנו למתכון בטטות, שהוסיפו לא רק טעם, אלא גם צבע מדהים לפאי הפועים שלנו.
מרכיבים:
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים קצוצים
מיכל רסק עגבניות קטן
מעט מים
2 ביצים
2 כפות קמח
כף פפריקה
מעט אבקת מרק, סוכר, מלח, פלפל
לציפוי:
3 בטטות בושלות ומעוכות
תפוח אדמה מבושל ומעוך
2 בצלים קצוצים ומטוגנים
2 שיני שום קצוצות ומטוגנות
2 ביצים
2 כפות קמח
מלח, פלפל
1. מטגנים את הבצל הקצוץ.
2. מוסיפים את בשר, וממשיכים לטגן ולפורר עד שהנוזלים מתאדים.
3. מוסיפים רסק, מעט מים, פפריקה, מלח ופלפל, אבקת מרק, סוכר, קמח, מערבבים ומבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים.
4. מוסיפים את הביצים, מערבבים ומורידים מהאש.
5. מטגנים את הבצל לציפוי, מוסיפים את פירה הבטטות, פירה תפו"א, שום, לתבלינים, להוסיף קמח וביצים ומערבבים היטב.
6. שמים את הבשר בתבנית, מעל משטחים את הבטטות.
7. מפזרים מעל הבטטות פירורי לחם, ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות ל-40 דקות
/ / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / /
פוליסמן אולגה