מצרכים:
800 גרם פרגית
5 כפות טריאקי
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס דבש
2 כפות קטשופ
2 כפות שום כתוש
כפית פלפל
מעט שמן זית
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל חומרי הרוטב.
- מוסיפים פנימה את הפרגית, מערבבים היטב, ומכניסים לחצי שעה לקירור.
- מכניסים לתנור לחומם מראש לחום של 180 מעלות, לאפיה של כ-35 דקות מכוסה בנייר כסף.
/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / // /// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / // /// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / // /// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / // /// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / // /// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / // /// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / // /// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / // /// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / // /// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / // /// / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / // //
פוליסמן אולגה