הנה גיוון לפנקוטה קלאסית - פנהקוטה מנגו.
מרכיבים לארבע מנות:
2 שמנת מתוקה 32 אחוז שומן
1.5 כפיות אבקת ג'לטין
1/3 כוס תרכיז מנגו קפוא של פריגת
אופן ההכנה:
1. ממיסים את הג'לטין כמו במתכון הקלאסי - קודם מערבבים עם שמנת מתוקה ואח"כ מחממים בבחישה מתמדת עד להמסה)
2. מוסיפים את תרכיז המנגו למיכל השמנת השני.
3. מערבבים בין תערובת הג'לטין לתערובת המנגו.
4. מסננים, מוזגים ומצננים לפחות 4 שעות.
/ / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / /
פוליסמן אולגה