לא שאני לא אוהבת לבלות את הזמן במטבח, אלא שפשוט אין לי זמן פנוי לעשות את זה. אז כשגיליתי את המתכון המהיר הזה למוסקה, הוא מיד אומץ בחום.
המצרכים:
2 חצילים פרוסים
חצי כוס קמח
1 בצל קצוץ
500 גרם בשר טחון
3 שיני שום קצוצות
400 גרם עגבניות מרוסקות
חצי כוס נענע קצוצה
כפית אורגנו
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מלח, פלפל
ביצה טרופה למריחה
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. מקמחים את החצילים ומטגנים כשתי דקות מכל צד. מליחים ומעבירים לנייר סופג.
2. מטגנים את הבצל כמה דקות ומוסיפים בשר הטחון. ממשיכים לטגן ולפורר את הבשר.
3. מוסיפים את השום והעגבניות המרוסקות.
4. מוסיפים את התבלינים וחצי כוס מים. מערבבים ומבשלים כ-5 דקות.
5. מסדרים בפיירקס החצילים, מסדרים מעל את הבשר, ומכסים בשכבה נוספת של חצילים.
6. מורחים בביצה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכחצי שעה.
/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / //
פוליסמן אולגה