להכין טורטיה בבית לא לוקח יותר מדי זמן וגם לא דורש מיומנות רבה מדי, אז קדימה לעבודה!
מצרכים ל- 15 טורטיות:
4 כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
כפית מלח
1/2 כוס שמן
1 כוס מים פושרים
אופן ההכנה:
ערבבו בקערה את הקמח, אבקת האפיה ומלח.
הוסיפו תוך כדי ערבוב את השמן והמים.
לשים את הבצק כמה דקות. עוטפים בנילון נצמד ושמים בצד ל-10 דקות.
לוקחים חתיכה קטנה מהבצק (כגודל כדור פינג פונג) ומרדדים דק מאוד.
מחממים מחבת, ומניחים בו את הטורטיה (ללא שמן). מטגנים על אש בינונית כחצי דקה (עד שרואים בועות בבצק), הופכים ומטגנים בצד השני כחצי דקה נוספת.
בתאבון!
אל תשכחו לעטוף את הטורטיות המוכנות כדי שלא יתיבשו.
/ / / / / / / / / / / / / / /
/ / / / / / / / / / / / / / /
/ / / / / / / / / / / / / / /
/ / / / / / / / / / / / / / /
/ / / / / / / / / / / / / / /
/ / / / / / / / / / / / / / /
/ / / / / / / / / / / / / / /
/ / / / / / / / / / / / / / /
/ / / / / / / / / / / / / / /
/ / / / / / / / / / / / / / /
/ / / / / / / / / / / / / / /
/ / / / / / / / / / / / / / /
/ / / / / / / / / / / / / / /
פוליסמן אולגה