מתכון ל כ-10 מנות
מרכיבים:
צלי מס' 5
נייר כסף
נייר פרגמנט
למרינדה
2 כפות רסק
4 כפות סויה
4 שיני שום כתושות
מלח, פלפל
ענף רוזמרין
2 כפות חומץ
כוס שמן
אופן ההכנה :
את חומרי המרינדה מערבבים בקערה.
את נתח הבשר מניחים על נייר פרגמנט, מורחים במרינדה ועוטפים בנייר כפול ובנייר כסף. אופים שעתיים וחצי ב 180 מעלות.
בהגשה פורסים ויוצקים מהרוטב על הבשר.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
שף רודד עטיה
ארוחות גורמה לאירועים, יעוץ קולינרי, סדנאות בישול באוירה כפרית
Chef.Roded@gmail.com
054-7730379