מתכון לכ-10 מנות
מרכיבים:
2 כוסות אורז
שלוש ורבע כוסות מים רותחים
כוס קוביות בטטה מטוגנות
כוס קוביות דלעת מטוגנת
רבע כוס צימוקים
כפית קינמון
שמן
אופן ההכנה:
מטגנים בסיר את האורז, מוסיפים את המים, מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים במשך 18 דקות. מכבים את האש ונותנים לאורז לנוח חצי שעה. מוסיפים את הבטטה, הדלעת, הצימוקים והקינמון ומערבבים.
שף רודד עטיה
ארוחות גורמה לאירועים, יעוץ קולינרי, סדנאות בישול באוירה כפרית
Chef.Roded@gmail.com
054-7730379