בא לכם להכין ריבה טעימה לבני הבית, אבל אין לכם שעתיים וחצי לבישולים וערבובים? אז המתכון הזה הוא בדיוק מה שחיפשתם.
מצרכים:
500 גרם נקטרינה
500 גרם סוגר
אופן הכנה
1. מעבירים את הנקטרינות למעבד מזון, וטוחנים מעט, כך שישארו חתיכות פרי.
2. מעבירים את הנקטרינות ממעבד המזון לסיר ומוסיפים סוכר.
3. מרתיחים את הפרי והסוכר ומקטינים את האש.
4. ממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כ- 40 דקות.
5. מקררים ומעבירים לצנצנת זכוכית.
/ / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / // / / /
פוליסמן אולגה