הדרים היא ריבה חמוצה מתוקה מסוגים שונים של פירות הדר, ואתם בהחלט יכולים לעשות שינויים בפירות לפי טעמכם באישי.
מרכיבים
4 אשכוליות אדומות
4 קלמנטינות
1 לימון
1 אשכולית צהובה
400 גר' סוכר
אופן הכנה:
מורידים מהאשכולית האדומה את הקליפה והציפה הלבנה. פורסים לחצאי עיגולים.
סוחטים את שאר פירות ההדר ואת המיץ והסוכר מבשלים עד שכל הסוכר נמס.
מוסיפים את האשכולית האדומה ומבשלים על אש קטנה 40 דק'. מגדילים את הלהבה ומבשלים עוד כ-25 דק'.
בודקים שהריבה מוכנה: על צלחת קרה מטפטפים טיפה מהריבה, ואם הטיפה לא מתפזרת על הצלחת, אז הריבה מוכנה.
// / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / /
פוליסמן אולגה