פשטידת כרובית זו היא אחת המתכונים הקלים ביותר במחברת המתכונים שלי. היא מהירה, תמיד מצליחה ותמיד זוכה לתשואות בקרב החברות שלי שתמיד בדיאטה (רק אל תספרו להן על המיונז).
מצרכים:
1 כרובית מפורקת לפרחים
3 כפות גדושות מיונז
3 כפות קמח תופח
3 ביצים
מלח, פלפל שחור
1 כף אבקת מרק
אופן הכנה:
מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים (אל תשכחו להוסיף מלח) כ-10 דקות.
מעבירים את הכרובית לקערה, מועכים בעזרת מזלג, מוסיפים את כל שאר מרכיבי הפשטידה ומערבבים.
שופכים לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לאפיה של כ-40 דקות.
טיפ: אם אתם אוהבים שמיר או פטרוזיליה אתם יכולים להוסיף קצת צבע לפשטידה.
/ / // / / // / / / // // / / / // / / / // / / // / / / // // / / / // / / / // / / // / / / // // / / / // / / / // / / // / / / // // / / / // / / / // / / // / / / // // / / / // / / / // / / // / / / // // / / / // / / / // / / // / / / // // / / / // / / / // / / // / / / // // / / / // / / / // / / // / / / // // / / / // / / / // / / // / / / // // / / / // / / / // / / // / / / // // / / / // /
פוליסמן אולגה