אני מאוד אוהבת מלבי כקינוח, במיוחד כשהאורחים מגיעים. מדובר בקינוח לא נדוש כמו העוגות הבחושות, וזהו גם קינוח מאוד יפה ויזואלית, במיוחד אם אתם מגישים אותו בכלים אישיים.
מצרכים:
3 כוסות חלב
1 כוס שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
3 כפות גדושות קורנפלור
מעט זעפרן מושרה במעט מים חמים (לא חובה, אבל בהחלט עושה את כל ההבדל)
להגשה:
תרכיז רימונים
גרגירי רימון
פיסטוקים קצוצים גס
הכנה:
על אש בינונית מבשלים בסיר חלב, שמנת, סוכר וזעפרן.
מביאים לרתיחה, ומוסיפים פנימה את הקורנפלור שיש לדלל במעט חלב קר.
מבשלים עד שהתערובת מסמיכה ומקררים מעט.
מעבירים לכלים אישיים, מכסים ומקררים כמה שעות במקרר.
לפני ההגשה מפזרים מעל סירופ רימונים, גרגירי רימונים ופיסטוקים.
טיפ: הודות לרימונים זה קינוח מנצח לשולחן החג בראש השנה!
/ / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / /
פוליסמן אולגה