כשהדמיון שלי מסרב להמציא מנות חדשות, אני חוזרת למנות הפשוטות והמוכרות, והשווארמה המהירה הזו היא אחת מהן. נכון שהבצל יוצר קצת בעיות אצל הרבה ילדים, אבל על מנת לקבל את התוצאה הסופית הטעימה הזו הבצל הוא מרכיב חיוני.
מצרכים:
3 בצלים גדולים חצויים ופרוסים לחצאי עיגולים
600 גרם שווארמה הודו נקבה חתוכה דק
כף פפריקה מרוקאית
כפית תבלין לגריל
חצי כפית כמון
מעט כורכום
אבקת מרק
פלפל ומלח
מעט שמן לטיגון
אופן הכנה:
1. במחבת חמה עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד הזהבה
2. מוסיפים את השווארמה ואת כל התבלינים ומקפיצים על אש גדולה כ-5 דקות.
מעבירים לצלחות בליווי פיתה חמה, סלט ירקות וטחינה.
/ // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // // / // / // / / / // / / / // //
פוליסמן אולגה