מחפשים פינוק קטן לבוקר? אז מה דעתכם על עוגיות מלוחות, פריכות וטעימות שמוכנות תוך דקות.
מצרכים:
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
2 כוסות קמח
1/3 כוס שמנת מתוקה
כפית מלח
חלמון
ביצה טרופה להברשה
ציפויים:
שומשום לבן ושחור
פטרוזיליה מיובשת
אופן הכנה:
1. מערבבים את כל חומרי הגלם לבצק עם וו לישה או ידנית.
2. מרדדים את הבצק למלבן, וחותכים למלבנים קטנים.
3. מברישים בביצה טרופה ולפזרים מעל ציפויים.
4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים כ-10 -15 דקות עד להזהבה.
טיפ: הכינו כמות כפולה של עוגיות ושמרו אותם בצנצנת סגורה כמה ימים
/ / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / / /