אני מודה ש"עונת עוגות הדבש" אצלינו בבית הוא תשרי בעיקר, כי נשאר די הרבה דבש אחרי ראש השנה. אך גם בחורף, כשדבש מצוי בכל בית ישראלי "הודות" לצינון שפשוט מסרב להרפות, העוגה שלפניכם מככבת כקינוח בארוחת שישי לצד ארל גריי טוב.
מצרכים:
3 ביצים
חצי כוס דבש
כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 וחצי כוסות קמח
חצי כוס תה חזק
כפית סודה לשתיה
כפית קינמון
1 אבקת אפיה
אופן הכנה:
מדובר בעוגה בחושה פשוטה ומהירה, כך שאופן ההכנה פשוט מאוד: מערבבים יחד את כל המצרכים (רצוי במיקסר), ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לכ-35 דקות.
/ / / / /// / / // / / / / // / / / / / / // /
/ / / / /// / / // / / / / // / / / / / / // /
/ / / / /// / / // / / / / // / / / / / / // /
/ / / / /// / / // / / / / // / / / / / / // / / / / / /// / / // / / / / // / / / / / / // / / / / / /// / / // / / / / // / / / / / / // / / / / / /// / / // / / / / // / / / / / / // /
פוליסמן אולגה