סלט גזר מרוקאי הוא סלט מאוד קל להכנה, והוא סלט מעולה לצד כל מנה בשרית בארוחת ערב.
מצרכים:
5 גזרים קלופים
לתיבול:
מיץ לימון
רבע כוס שמן קנולה
סחוג לפי הטעם
5 שיני שום
תבלינים: יצי כפית כמון, פפריקה, מלח, פלפל
פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה:
- בשלו את הגזר לסלט, עד שהוא רך, אך לא רך מדי
- מוציאים את הגזרים, פורסים לעיגולים ומכניסים לקערה לתיבול
- מיסיפים את על מצרכי התיבול ולבסוף מפזרים מעל מעט פטרוזיליה קצוצה, כדי לתת לסלט מעט צבע.
// / / / / / / / / // / // / / /// / / / / / / / / // / // / / /// / / / / / / / / // / // / / /// / / / / / / / / // / // / / /// / / / / / / / / // / // / / /// / / / / / / / / // / // / / /// / / / / / / / / // / // / / /// / / / / / / / / // / // / / /// / / / / / / / / // / // / / /// / / / / / / / / // / // / / /// / / / / / / / / // / // / / /// / / / / / / / / // / // / / /// / / / / / / / / // / // / / /// / / / / / / / / // / // / / /
פוליסמן אולגה