סלט עגבניות שלפניכם, הוא סלט מעולה הן כליווי לפסטה והן כתוספת למנת בשר. אפשר בהחלט להכין כשעה מראש ולקחת אתכם לפיקניק.
מצרכים:
15 עגבניות שרי
רבע חבילת בזיליקום טרי חתוך לרצועות דקות
3 שיני שום חתוך לרצועות קטנות
לתיבול:
3 כפות זית
מעט מיץ לימון
קורט מלח
אופן הכנה:
חותכים את עגבניות השרי לחצי
שוטפים את הבזיליקום וקוצצים לרצועות דקות
קוצצים את השום לרצועות דקות
מתבלים, מערבבים ומגישים
/ / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / / / //
פוליסמן אולגה