הבעיה הכי גדולה שלי עם קינוחי פרווה זה המרגרינה שמכניסים במקום החמאה. אני מאוד משתדלת שלא להכניס מרגרינה למטבח, אז כשמצאתי את המתכון הזה לסופלה פרווה עם שמן אימצתי אותו מיד.
מצרכים:
שליש כוס קמח
חצי כוס סוכר
2 כפות קקאו
3 ביצים
150 גר' שוקולד מריר
קצת פחות מחצי כוס שמן
אופן ההכנה:
מערבבים את החומרים היבשים.
טורפים את הביצים ומכניסים לאט לאט לקערה עם החומרים היבשים.
ממיסים את שוקולד (אפשר במיקרו) ומערבבים עם השמן. זה החלק הקשה של המתכון, כי צריך לערבב בזהירות ולא מעט זמן על מנת לקבל תערובת אחידה.
מערבבים הכל יחד ומחלקים למנג'טים .
אופים כ-10-15 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.
/ / / / / / / / / // / / / / / // / // / / / / / / / / / // / / / / / // / // / / / / / / / / / // / / / / / // / // / / / / / / / / / // / / / / / // / // / / / / / / / / / // / / / / / // / // / / / / / / / / / // / / / / / // / // / / / / / / / / / // / / / / / // / // / / / / / / / / / // / / / / / // / // / / / / / / / / / // / / / / / // / // / / / / / / / / / // / / / / / // / // / / / / / / / / / // / / / / / // / // / / / / / / / / / // / / / / / // / // / / / / / / / / / // / / / / / // / // / / / / / / / / / // / / / / / // / // / / / / / / / / / // / / / / / // / //
פוליסמן אולגה