אין לי הרבה חברים צמחוניים, אבל כשחברתי הצמחונית מגיעה אני תמיד מכינה את קציצות התרד שלפניכם בליווי סלט קצוץ, ושנינו מנקות את הצלחות בשניות.
מצרכים:
1/2 1 קילו תרד חלוט קצוץ (ניתן להשתמש גם בתרד קפוא, מופשר וסחוט)
בצל קצוץ דק
5-4 ביצים
4 כפות מלאות פירורי לחם או קמח מצה
פלפל ומלח
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל במעט שמן עד להזהבה
מערבבים בקערה את התרד, בצל מטוגן, ביצים, מלח ופלפל.
עם ידיים רטובות מתחילים לצור קציצות (אם אתם מרגישים שהתערובת נוזלית מדי, הוסיפו כף פירורי לחם).
מטגנים את הקציצות משני הצדדים על מחבת חם עם מעט שמן עד להשחמה.
/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /
פוליסמן אולגה