החומרים
2 חצילים גדולים
3 כפות טחינה
2-3 כפות מיץ לימון
4-5שיני שום כתוש
חצי כפית מלח
חצי כפית כמון כתוש
רבע כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
שוטפים את החצילים וקולים אותם על האש,הופכים מידי פעם שכל החציל יהיה קלוי (לא מסירים את הגבעול)
מצננים בתוך שקית נילון לחצי שעה לפחות ,מסירים את הקליפה תוך שטיפה מתחת לברז מרסקים את תוכן החצילים רצוי בבלנדר ומעבירים לקערה, מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים ומשפרים תיבול בהתאם לצורך, מצננים ומגישים קר לחצו למתכונים נוספים
הוא הפורטל המוביל לישראלים אצלנו תמצאו הכל פורום פתרון חלומות, נומרולוגיה, תקשור, ישראלים בחו''ל ועוד בקרו באתר