למרות שהגשמים מסרבים לרדת, עדיין יש ביקוש למרקים ולכן היום יפורסם מתכון למרק דלעת מאד מאד טעים ומיוחד.
להלן המתכון:
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
חצי קילו דלעת חתוכה לקוביות
כליטר וחצי מים או מרק עוף מסונן או מים עם אבקת מרק
מלח פלפל וסוכר לתיבול
כף עד שתיים אבקת קארי צהוב (חובה!!!)
שמנת מתוקה
כוסברה טריה קצוצה
הוראות הכנה:
בסיר גדול מטגנים בשמן את הבצל ואחריו את השום. מוסיפים את אבקת הקארי הצהוב ונותנים לארומה להתפתח כשתי דקות. מוסיפים את הדלעת ומכסים בנוזל. מבשלים כחצי שעה עד שעה עד שהדלעת רכה לגמרי. מוסיפים מלח, פלפל וסוכר - אם הדלעת לא מספיק מתקתקה.
מרסקים את הדלעת ומערבבים היטב, מי שרוצה יכול להוסיף שמנת - בין 3 כפות לחצי קרטון
מביאים לרתיחה. מגישים את המרק עם כוסברה קצוצה טרייה (ולא לוותר כי זה מאד מוסיף)
שיהיה לכולם חם בלב
קרני
להלן המתכון:
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
חצי קילו דלעת חתוכה לקוביות
כליטר וחצי מים או מרק עוף מסונן או מים עם אבקת מרק
מלח פלפל וסוכר לתיבול
כף עד שתיים אבקת קארי צהוב (חובה!!!)
שמנת מתוקה
כוסברה טריה קצוצה
הוראות הכנה:
בסיר גדול מטגנים בשמן את הבצל ואחריו את השום. מוסיפים את אבקת הקארי הצהוב ונותנים לארומה להתפתח כשתי דקות. מוסיפים את הדלעת ומכסים בנוזל. מבשלים כחצי שעה עד שעה עד שהדלעת רכה לגמרי. מוסיפים מלח, פלפל וסוכר - אם הדלעת לא מספיק מתקתקה.
מרסקים את הדלעת ומערבבים היטב, מי שרוצה יכול להוסיף שמנת - בין 3 כפות לחצי קרטון
מביאים לרתיחה. מגישים את המרק עם כוסברה קצוצה טרייה (ולא לוותר כי זה מאד מוסיף)
שיהיה לכולם חם בלב
קרני
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
I'm Karni Tomer, a food explorer. Get caught up in my culinary love-affair and join me on a mouth-watering adventure to discover Singapore gastronomic paradise.
What are you waiting for? Let's WOK 'n' STROLL!