אני חייבת להודות שאני לא אוהדת גדולה של המעורב הירושלמי כי אני לא אוהבת חלקים פנימיים, אבל אם המתחשק לבעלי מעורב, אני תמיד מעדיפה להכין את המנה בבית ולא לאכול אותה בחוץ.
מצרכים ל-6 מנות:
1/4 כוס שמן קנולה
5 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
1/4 ק"ג חזה עוף
1/4 ק"ג חזה הודו
1/4 ק"ג שווארמה הודו
1/4 ק"ג שווארמה עוף
1/4 ק"ג טחול עוף
1/4 ק"ג לבבות
1/4 ק"ג פרגיות
מעט מלח, פלפל שחור, כורכום, פפריקה מתוקה, אבקת עמבה, אבקת שום, כמון
אופן ההכנה:
מחממים מחבת משומנת ומטגנים את הבצל 5 דקות.
חותכים את כל סוגי הבשר לקוביות ומוסיפים למחבת יחד עם כל התבלינים.
מטגנים כ-10 דק' ומגישים.
טיפ:
מומלץ להגיש עם הרבה טחינה, סלט קצוץ ופיתה חמה.
אני בד"כ חותכת כמות גדולה יותר של בשר ומקפיאה לפעם הבאה, כי החיתוך זה החלק הארוך יותר של הכנת מעורב ירושלמי.
/ / / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / / / // / /
פוליסמן אולגה