ספגטי עם גבינות שוויצריות
מאכל פשוט הכנה וטעים להפליא. תרגישו חופשי לשנות את עשבי התיבול ואת הגבינות השונות.
כל גבינה יכולה לשנות טעמה של הפסטה.
1 חבילת ספגטי
2 כפות שמן זית
100 גרם גבינת Sbrinz
2 בצלים
4 שיני שום
1 שימורי עגבניות מרוסקות
50 גרם זיתי קלמטה
100 גרם עלי תרד
100 גרם גבינת אמנטל
60 מ"ל יין לבן יבש
1 פלפל אדום חריף
40 גרם צנובר קלוי
אופן ההכנה:
מקצצים קטן את הפלפל החריף, הבצל והשום.
מקצצים את זיתי קלמטה.
גבינות מגרדים על פומפייה.
מחממים שמן במחבט ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום, פלפל חריף, התרד מטגנים 3 דקות ומוסיפים את העגבניות. מבשלים 2 דקות נוספות,מוסיפים יין, פלפל שחור, מלח , זיתים ומבשלים 3 דקות נוספות.
מגישים עם גבינות מגורדות מלמעלה וצנובר קלוי.
מקרוני עם גבינות
גבינות מכול הסוגים משתלבות נהדר עם פסטה. גבינת פיקורינו היא אחת החביבות עלינו בגלל טעמה הפיקנטי והמיוחד, אבל זה לא אומר שלא תוכלו להחליפה בגבינה אחרת. חשוב תמיד לזכור גבינות הן עולם ומלואו ותמיד אפשר ללמוד הכנת גבינות בבית.
מה שמייחד את הפסטה היא היכולת להשתלב עם גבינות שונות. החורף בפתח ומה יותר טעים ממנת פחמימות עם גבינות המחממת את הלב.
1 חבילה מקרוני מס' 8
100 גרם גבינת פיקורינו
50 גרם גבינת פרמזן
2 בצלים סגולים
100 גרם תרד
ביצים לפי מספר הסועדים
3 שיני שום
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 0 200. מגרדים על פומפייה את הגבינות.
מקצצים דק את הבצל והשום. מחממים שמן במחבט ומטגנים את הבצל. מוסיפים את השום ומטגנים דקה. מרתיחים מים בסיר ומבשלים את המקרוני. מוסיפים לבצל את התרד ומבשלים 4 דקות. מתבלים ומערבבים עם הפסטה. מחלקים את הפסטה למחבתות אישיות עמידות בתנור או תבניות קרמיקה. על כל מנה, מעל למקרוני שוברים ביצה ומעליה מפזרים גבינות מגורדות ופלפל גרוס.
אופים כ- 10 דקות בתנור, עד ההשחמה.
אנו ב"גבינות מהלב" מלמדים להכין גבינות מכל הסוגים. הקורסים מתקיימים באווירה חמה ואישית ומותאמים ליחידים ולקבוצות. לקבלת פרטים נוספים הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר בנייד 054-7522906 ולהתרשם מהאתר שלנו בכתובת: com.גבינות-מהלב.www