מה יכול להיות יותר קל מלהכין מאפנס? קינוח אולטמטיבי ומהיר לכל אירוע, הן בבית והן בחיק הטבע. רבע שעה ואפשר להאכיל גדוד במאפה מתוק וטעים.
מצרכים:
1 כוס קמח ללא גלוטן
100 גרם אבקת שקדים
3/4 כוס סוכר חום כהה
שקית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
1 כוס רסק תפוחים
1/2 כוס שמן קנולה
כפית תמצית וניל
לציפוי:
שקדים פרוסים או שבבי שקדים
אופן הכנה:
מערבבים בקערה את החומרים היבשים - קמח, אבקת שקדים, סוכר, אבקת אפייה ומלח.
בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הלחים - שמן קנולה, רסק תפוחים ווניל.
מערבבים יחד את 2 התערובת עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית שקעים, עד 3/4 מגובהם, ומפזרים מעל את השקדים.
אופים כ-20-25 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להזהבה.
/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /
פוליסמן אולגה