אוהבים מאפנס שוקולד אבל כל המתכונים לא ממש מתאימים לטבעונים? אז טעיתם, כי במתכון הבא אין שום מרכיבים מהחי, אך הטעם פשוט נפלא.
המרכיבים:
2 כוסות קמח
¾ כוס סוכר
½ כוס שוקולד צ'יפס
½ כוס אגוזי לוז
שקית אבקת אפייה
כוס חלב סויה
½ כוס שמן
5 כפיות קפה נמס
מעדן אלפרו ווניל
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, אבקת אפייה, ושוקולד צ'יפס ואגוזים.
ממיסים את הקפה בחלב סויה ומוסיפים לתערובת שמן ומעדן ומערבבים.
מערבבים את החומרים הרטובים והיבשים.
משמנים תבנית למאפינס וממלאים את השקעים עד 2/3 מגובהם.
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את המאפנס כ-20 דקות, עד להזהבה.
/ / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / // / // /// / / / / // / / / // / /
פוליסמן אולגה