נכון שבעידן הנוטלה לא תמיד מתחשק לנו להכין ממרח שוקולד בבית, אך אם נעצור לרגע ונחשוב על אוכל בריא, הרי סביר להניח כי כל מה שנכין במטבח הביתי שלנו יהיה בריא יותר לאכילה, מכל מוצר שנקנה בסופר. אז אם בא לכם להשקיע 5 דקות בהכנת הממרח תקבלו צנצנת יפה של ממרח טעים ובריא שכל ילד ישמח לאכול בארוחת העשר.
הרכיבים:
1/2 כוס אבקת קקאו או אבקת חרובים
1/2 כוס סילאן
1 כפית תמצית וניל
2 כפות שמן קוקוס או שמן קנולה (בעדיפות לקוקוס כדי שתקבלו מרקם רך יותר)
2 חלב קוקוס או חלב שקדים
אופן ההכנה:
1. שמים בסיר קטן קקאו, סילאן, וניל ושמן ומערבבים ומעבירים לגז.
2. ממשיכים לבחוש את התערובת על אש בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מסירים מהאש, מוסיפים את חלב הקוקוס או השקדים ומערבבים שוב.
4. מצננים, מעבירים לצנצנת ולמקרר.
/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / /
מסעדת רג'ינה הינה מסעדה כשרה בתל אביב הממוקמת במתחם התחנה שבנווה צדק. אוכל איכותי באוירה טובה הוא מתכון מצויין לכל ארוחה עסקית או אירועים קטנים בתל אביב.