מתכון זה הוא אחד המתכונים האהובים עלי. התוצאה הסופית הינה דג בסגנון אסיאתי עדין וטעים במיוחד שזמן הכנתו אינו עולה על 10 דקות.
מרכיבים:
חבילת דג הליבוט מופשר ושטוף
1/2 כוס רוטב טריאקי
1 כפית ג'נג'ר טחון או קוביית ג'נג'ר של דורות
1 כף צ'ילי מתוק
2 שיני שום כתושים או 2 קוביות שום כתוש קפואות
1 כף סוכר חום
אופן ההכנה:
מעבירים את הדגים לפיירקס (תבחרו תבנית בה הדגים יכנסו בדיוק, מבלי להשאיר יותר מדי רווחים).
שופכים על הדג את רוטב הטריאקי, ומפזרים מעל את שאר המרכיבים.
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
אופים 20 דקות ומסירים את נייר הכסף.
ממשיכים לאפות כ-5 ד' נוספות ומגישים.
/ / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / /
מסעדת רג'ינה הינה מסעדה כשרה בתל אביב הממוקמת במתחם התחנה שבנווה צדק. אוכל איכותי באוירה טובה הוא מתכון מצויין לכל ארוחה עסקית או אירועים קטנים בתל אביב.