דגים אפשר להכין באינסוף אופנים, אך האופן הבריא ביותר, ולמען האמת גם הטעים ביותר, להכנת דג הוא אפיה בתנור.
היתרון בהכנת דגים הוא מהירות ההכנה ומעט העבודה שדרושה לכך.
מרכיבים:
4 זרי טימין
4 שיני שום פרוסות
4 דגי מוסר נקיים
שמן זית למריחה
4 לימונים פרוסים
אופן הכנה:
ממלאים כל דג בזר טימין ובפרוסות שום.
מורחים את הדגים בשמן זית ובטימין.
מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים בתחתית התבנית פרוסות לימון, ומעליהם מניחים את הדגים.
מעל הדגים מניחים פרוסות לימון נוספות, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכרבע שעה.
/ / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / /
מסעדת רג'ינה הינה מסעדה כשרה בתל אביב הממוקמת במתחם התחנה שבנווה צדק. אוכל איכותי באוירה טובה הוא מתכון מצויין לכל ארוחה עסקית או אירועים קטנים בתל אביב.