בא לכם להכין עוגת שוקולד, אך גיליתם שאין לכם אפילו קוביית שוקולד אחת בבית? לא נורא, במתכון לעוגת שוקולד שלפניכם הקקאו מהווה תחליף מצויין לשוקולד.
מצרכים
1-1/2 קמח
6 ביצים מופרדות
1-1/2 כוסות סוכר
1 אבקת אפייה
2 סוכר וניל
כוס קקאו
3/4 כוס שמן קנולה
כוס מים
2 כפות ליקר קפה
אופן ההכנה
מכניסים לסיר בינוני את הקקאו, סוכר, שמן, ומים ומביאים לרתיחה ומצננים.
מוסיפים לתערובת חלמונים אחד אחד ומערבבים.
מוסיפים ליקר קפה ומערבבים.
מניחים כוס מהתערובת בצד לציפוי.
מקציפים חלבונים, ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים לקצף וניל אח"כ מתחילים להוסיף באיטיות את תערובת השוקולד לתוך הקצף.
מקפלים לתערובת שהתקבלה קמח ואבקת אפיה.
אופים כ-40 דקות בתנור שחומם ל-170 מעלות.
/ / // / / / / / / / / / // // // // / / / / / // / / / / / / / / / // // // // / / / / / // / / / / / / / / / // // // // / / / / / // / / / / / / / / / // // // // / / / / / // / / / / / / / / / // // // // / / / / / // / / / / / / / / / // // // // / / / / / // / / / / / / / / / // // // // / / / / / // / / / / / / / / / // // // // / / / / / // / / / / / / / / / // // // // / / / / / // / / / / / / / / / // // // // / / / / / // / / / / / / / / / // // // // / / /
מסעדת רג'ינה הינה מסעדה כשרה בתל אביב הממוקמת במתחם התחנה שבנווה צדק. אוכל איכותי באוירה טובה הוא מתכון מצויין לכל ארוחה עסקית או אירועים קטנים בתל אביב.