כאמא עסוקה מדי, הכנת הקרם לעוגה מסתיים אצלי בדרך כלל בהקצפת אינסטנט פודינג. הפעם הבאתי לכם גרסה מעט שונה לקרם שוקולד, אך המשותף בינה לבין קרם הפודינג הוא מהירות ההכנה.
מצרכים:
מיכל קצפת צמחית (אפשר כמובן להכין את הגרסה החלבית עם קצפת חלבית)
300 גרם שוקולד מריר
לגיוון והעשרה של הקרם אפשר להוסיף ליקר גרנד מרנייה, וישניאק , רום, או שרי דובדבנים
אופן הכנה:
1. מגררים את השוקולד על פופמיה או שוברים לחתיכות קטנות
2. מחממים את הקצפת כמעט עד לנקודת הרתיחה (חשוב לא להרתיח את הקצפת!)
3. יוצקים עליו את הקצפת החמה על השוקולד ומערבבים היטב, עד המסה מלאה.
4. אם החלטתם להעשיר את הקרם בליקר, זה הזמן להוסיף גם אותו.
אם אתם משתמשים בקרם לציפוי העוגה, אז עבודתכם מסתיימת כאן. ואם אתם מעוניינים בקרם למילוי העוגה, צננו את התערובת מעט בקירור, והקציפו אותה
. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .. . . . . . . .. . . . . . . . . .. . .
מסעדת רג'ינה הינה מסעדה כשרה בתל אביב הממוקמת במתחם התחנה שבנווה צדק. אוכל איכותי באוירה טובה הוא מתכון מצויין לכל ארוחה עסקית או אירועים קטנים בתל אביב.