סודה הינה בין המשקאות האהובים והמועדפים על כולנו ואין ספק כי מדובר באחד המשקאות המוכרים ביותר ברחבי העולם כולו. רבים מעדיפים לשתות סודה לפני או אחרי האוכל, עם הקפה השחור או אחרי פעילות גופנית, באמצע יום חם ועל מנת לרענן את הגוף. עם יציאת המים המוגזים לשוק ניתן לראות יותר ויותר אשר מעדיפים את טעמם העדין יותר של המים המוגזים.
למעשה, בלי לשים לב רבים בוחרים את המים המוגזים על פני הסודה וזאת אף על פי שרבים אינם מבחינים בהבדל המהותי. תהליך ייצור הסודה שונה לחלוטין מתהליך ייצור המים המוגזים ולכן מתבקשת השאלה: סודה או מים מוגזים? אין ספק שעל מנת לדעת את התשובה טוב יותר חשוב לנסות את שני הטעמים ולהכיר יותר את תהליכי הייצור של שני המשקאות.
סודה, היא המשקה המוכר לרבים עוד משנות השמונים, מיוצרת במפעלים בתהליכים כימיים כאשר בתוך התהליך מומס פחמן דו חמצני לתוך המים בתהליך שנקרא הגזה. תהליך זה ממס בתנאי לחץ את הפחמן הדו חמצני לתוך המים וכאשר הלחץ יורד – נוצרות הבועות וזהו תהליך ההגזה המוכר לנו. המינרלים והמלחים הטבעיים של המים מוצאים בתהליך כימי ועל מנת לשלוט בטעם הסודה – מוספים אליה מלחים לפי הצורך, כמו גם חומרים שונים אחרים המיועדים להשפעה על טעמה של הסודה.
מי ששואל סודה או מים מוגזים? – עליו להתנסות במוצר החדש של בר מים מוגזים תמי4 באבל בר המציע מגוון רחב של אפשרויות הגזה. אם מתחשק לכם מים באמצע הלילה או אם מתחשק לכם לשתות סתם כך בליה סיבה משקה מרענן הרי של בר מים מוגזים תמי4 באבל בר מספק את המענה המושלם. המים המוגזים של תמי4 מאפשרים לנו ליהנות ממים טעימים ואיכותיים שלא עברו תהליכים כימיים אלא הגיעו ישר אל פינו.
תהליך ההגזה של המים מתרחש במעבה האדמה ובאופן טבעי לחלוטין. הדרישה הבסיסית לייצור מים מוגזים טעימים הינה שאלו יהיו מיוצרים ממים איכותיים וברמה גבוהה ולכן בשתיית מים מוגזים ממכשיר בר מים מוגזים תמי4 באבל בר אנחנו יכולים להיות בטוחים שעשינו את הבחירה הנכונה והחכמה ביותר. היתרונות של בר מים מוגזים תמי4 באבל בר כוללים מכשיר דיגיטלי מרשים ונוח לשימוש בכל אחת משעות היממה, החלפה פשוטה ונוחה של מיכל ואפשרות לשלוט בכמות ההגזה, מים טבעיים שלא עברו תהליכים כימיים ועוד. אין ספק כי ההנאה המקבלת משימוש בבר מים מוגזים תמי4 באבל בר הינה משמעותית.