עבודה בעגלות היא חלומם של צעירים רבים שרוצים לממש את הפוטנציאל והאנרגיות שלהם בשביל להרוויח סכומי כסף גבוהים בזמן קצר, וגם בדרך לראות עולם ולהכיר שפה ותרבות חדשה. דבר זה הביא להתפתחות תעשייה גדולה של מכירות ברחבי העולם, ואת הדוכנים האלה בקניונים שמאכלסים מוכרים ישראלים אפשר לראות בהרבה מאד מדינות מערביות עשירות. זה מגדיל את כמות האופציות שיש לעובדים פוטנציאליים לשקול בבואם לבחור מדינה. במאמר זה אספק סקירה של היעדים הפופולאריים ביותר בהם הולכים לעבוד ישראלים בתחום המכירות.
ארצות הבריתארצות הברית היא היעד הפופולארי ביותר, והיא המדינה הראשונה בה החלו דוכנים בקניונים לצוץ כפטריות אחרי הגשם. ארצות הברית היא גדולה וקיימים שם מגוון רחב של "סטייטים" בהם אפשר לעבוד, כשמקומות כמ לוס אנג'לס או מיאמי נחשבים לפופולאריים ביותר. תרבות הצריכה נולדה בארצות הברית,ובגלל זה הרבה יותר קל למכור לאנשים במדינה הזו. עונת הקריסמס היא העונה החמה של העגלות בארצות הברית, מבצעים כמו יום שישי השחור, מובילים לבהלת צריכה בקניונים, והמוכרים הישראלים לא מפספסים. מגוון רחב של מבצעים דוחפים את האנשים לבצע רכישות בסכומים גבוהים.
קנדהבניגוד לארה"ב, בקנדה האוכלוסיה יותר מגוונת. במדינה שמעלה על נס את הפלורליזם והזכות של כל קבוצה לשמור על ייחודה, קשה לדבר על "אופי" של האזרחים,עם זאת נראה שגם קנדה, בהיותה מדינה מערבית עשירה היא מדינה עם מוצרי מותרות רבים שנמכרים באופן קבוע. אם נוסיף לזה את מדיניות ההגירה הקנדית היחסית מתירה, ואת העובדה שריכוזים גדולים של ישראלים יגרמו לכם להרגיש כמו בבית, קנדה היא יעד מושלם לעבודה בעגלות.
נורבגיהבניגוד לארצות הברית או קנדה, לחלק גדול מאד מהישראלים יש אזרחות אירופאית, אזרחות שמאפשרת להם לעבוד כדין כחלק מאזרחי המדינה. נורבגיה, בהיותה בעלת מזג אוויר שונה ותרבות מעניינת מושכת ישראלים רבים,והופכת לאט לאט בשנים האחרונות למוקד משיכה גדול עבור ישראלים בעלי דרכון אירופאי שלא מעוניינים לקחת את הסיכון ולעבוד באופן בלתי חוקי בארה"ב או בקנדה.
המזרח הרחוקבניגוד למוניטין השלילי של האזור, מדינות רבות במזרח הרחוק מושכות תיירים ממדינות עשירות, שמעוניינים לקנות מזכרות וחפצי מותרות בתור מזכרות מהטיול. התיירים האלו הם המטרה של העובדים, ולא האוכלוסיה המקומית. מדינות כמו תאילנד, סינגפור או אפילו סין מהווים יעדים מקובלים לעבודה בעגלות.