דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


מתכוני גבינות 10 

מאת    [ 22/04/2014 ]

מילים במאמר: 398   [ נצפה 3999 פעמים ]

מאפה גבינות

חומרים:
1 חבילה של 500 גרם פסטה
200 מ"ל שמנת מתוקה
25 גרם חמאה
2 כפות קטשופ
200 גרם גבינות (150 גרם גבינת צ'אדר + 50 גרם גבינת פטה)
50 גרם גבינת פרמזן לפיזור מלמעלה
פלפל שחור, מלח
1 כף אורגנו

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה. את הגבינות מגררים על פומפייה. משמנים תבנית בחמאה.
מערבבים פסטה, גבינות ואת שאר המרכיבים יחד. מכניסים לתבנית המשומנת ומפזרים מלמעלה פרמזן, אופים בחום בינוני במשך 30-40 דקות.

גבינות על מצע תרד

חומרים:
50 גרם חמאה
200 גרם גבינות (גבינות כמו אמנטל ופיקורינו)
2 בצלים
1 חבילת תרד
פפריקה, פלפל שחור
מלח
3 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:
רוחצים את התרד, מייבשים ולאחר מכן קוצצים אותו.
מגררים על פומפייה את הגבינות. מקצצים את הבצל.
מחממים את החמאה במחבת ומוסיפים את הבצל. מטגנים עד שהבצל מזהיב. מוסיפים תרד, שום כתוש, מלח, פפריקה, פלפל שחור ומחצית מכמות הגבינות, ומבשלים 2-3 דקות. בסיום מעבירים לתבנית קרמיקה, מפזרים את שאר הגבינות מלמעלה ואופים 15 דקות ב- 180 מעלות.

מאפה גבינות וירקות

חומרים:
500 גרם פסטה
תערובת גבינות (100 גרם גבינת קשקבל + 50 גרם גבינה בולגרית + 50 גרם גבינת פיקורינו).
100 גרם תירס קפוא
100 גרם קוביות גזר ואפונה קפואים
5 ביצים
1 כפית שטוחה מלח
2 כפות רוטב פסטו
250 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה ומסננים.
מגררים על פומפייה את הגבינות. שומרים כ- 50 גרם מתערובת הגבינות לפיזור מלמעלה.
משמנים תבנית אפייה ומחממים תנור ל- 170 מעלות.
בקערה מערבבים את השמנת והגבינות, מוסיפים לתערובת את הביצים, הירקות, השמנת, הפסטו והמלח, ומערבבים עם הפסטה. מעבירים לתבנית אפייה ומפזרים מלמעלה גבינות.
אופים במשך 40 דקות עד להשחמה.

מאפה גבינות וברוקולי

חומרים:
400 גרם ברוקולי קפוא
250 גרם סוגים שונים של גבינות (50 גרם גבינת פרמזן + 100 גרם גבינה
לבנה+ 100 גרם גבינה פיקנטית).
50 גרם חמאה
150 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם שקדים פרוסים
5 כפות פירורי לחם מוזהבים
1 שן שום

אופן ההכנה:
מגררים את הגבינות על פומפייה.
מבשלים את הברוקולי במים רתוחים כ- 5 דקות. מסננים ומקצצים מעט את הברוקולי.
מחממים את החמאה במחבת ומוסיפים את השום והברוקולי. מטגנים כ- 5 דקות ומערבבים.
מוסיפים את השמנת, הגבינות והמלח, ומערבבים.
משמנים תבנית, מפזרים בתחתית מחצית מכמות פירורי הלחם, מסדרים את התערובת מעל פירורי הלחם ומעליה מפזרים את פירורי הלחם הנותרים. מפזרים מעל הכל את השקדים ואופים בתנור שחומם מראש  ל-170 מעלות במשך 40 דקות.

אנו ב"גבינות מהלב" מעבירים מגוון רחב של קורסים שבהם תוכלו ללמוד הכנת גבינות מכל הסוגים. לקבלת מידע נוסף, הנכם מוזמנים ליצור עמנו קשר בנייד 054-7522906 ולהתרשם מהאתר שלנו בכתובת: com.גבינות-מהלב.www




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב