פייאה דגים
חומרים:
150 גרם סלמון
150 גרם פילה דניס
3 י"ח בצל חתוך לקוביות
3 י"ח גזר פרוס דק
6 שיני שום
3 ראשי סלרי חתוך לקוביות
½ כוס שמן זית
10 ענפי רוזמרין
2 כוסות אורז
2 כוסות מים
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל הסלרי והגזר כשתי דקות מוסיפים שום ואורז ומטגנים דקה נוספת .
מוסיפים מים מתבלים במלח ופלפל ומניחים את ענפי הרוזמרין מעל מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה כ10-12דקות .
מוסיפים את הדגים מבשלים 8 דקות נוספות ומגישים
חומרים:
150 גרם סלמון
150 גרם פילה דניס
3 י"ח בצל חתוך לקוביות
3 י"ח גזר פרוס דק
6 שיני שום
3 ראשי סלרי חתוך לקוביות
½ כוס שמן זית
10 ענפי רוזמרין
2 כוסות אורז
2 כוסות מים
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל הסלרי והגזר כשתי דקות מוסיפים שום ואורז ומטגנים דקה נוספת .
מוסיפים מים מתבלים במלח ופלפל ומניחים את ענפי הרוזמרין מעל מכסים במכסה ומבשלים על אש נמוכה כ10-12דקות .
מוסיפים את הדגים מבשלים 8 דקות נוספות ומגישים
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.