רצועות סלמון מעושן על פטריות קלויות
חומרים :
סלסלה של פטריות שמפניון רצוי גדולות
4-5 שיני שום פרוס
חופן בזיליקום קצוץ
41 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
200 גרם פילה סלמון מעושן
לרוטב יוגורט :
1 כוס יוגורט
מיץ מלימון אחד
1 כף סוכר
חופן נענע קצוצה
3 כפות מיונז
אופן הכנה
מכניסים לקערה את הפטריות ומוסיפים את הבזיליקום השום והשמן זית מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס מערבבים היטב ומשאירים בקערה לחצי שעה לספיגת טעמים .
מסדרים על גבי רשת ומכניסים לתנור באופציה של גריל למשך כ 15=20 דקות מוציאים ומקררים מעט .
חותכים את פילה הסלמון המעושן לרצועות מגלגלים מעט ומניחים במרכז הפטריה .
להכנת הרוטב : מעבירים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה
חומרים :
סלסלה של פטריות שמפניון רצוי גדולות
4-5 שיני שום פרוס
חופן בזיליקום קצוץ
41 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
200 גרם פילה סלמון מעושן
לרוטב יוגורט :
1 כוס יוגורט
מיץ מלימון אחד
1 כף סוכר
חופן נענע קצוצה
3 כפות מיונז
אופן הכנה
מכניסים לקערה את הפטריות ומוסיפים את הבזיליקום השום והשמן זית מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס מערבבים היטב ומשאירים בקערה לחצי שעה לספיגת טעמים .
מסדרים על גבי רשת ומכניסים לתנור באופציה של גריל למשך כ 15=20 דקות מוציאים ומקררים מעט .
חותכים את פילה הסלמון המעושן לרצועות מגלגלים מעט ומניחים במרכז הפטריה .
להכנת הרוטב : מעבירים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים למחית חלקה
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.