מים מהווים 90 אחוז מהגוף שלנו, ומכאן ברור לגמרי שאנחנו צריכים לשתות הרבה מים במהלך היום. ככלל, רצוי לשתות ליטר וחצי מים ביום, אך בימים מסוימים, ובפרט בימי שרב, רצוי לשתות יותר. כמו כן, מומלץ לשתות מים בטמפרטורת החדר, שלא יהיו קרים או חמים מדי, כדי לא לפגוע בקיבה.
אבל לא משנה איך תסתכלו על זה, מבחינת כמות או טמפרטורה, המים תמיד צריכים להיות נקיים ובריאים. לא רק שזה הופך אותם למים יותר טעימים, מה שכמובן מגביר את הרצון לשתות מים וההנאה שבשתייה, כי אם גם שומר על גוף נקי ובריא גם כן.
אבל האם זה באמת מצריך מאתנו רכישה של שישיות מים מינרליים או רכישת מכשיר מים פשוט שדורש הזמנת משלוח עם אספקה של מים מחברת מים מובילה? וודאי שלא! היום, אפשר לקנות בר מים טכנולוגי שלא מצריך שום מיכל מים. במקום, מחברים את המכשיר למערכת המים, הוא שואב ממנה את המים ומטהר אותם לפני שאנו מוזגים אותם לתוך הכוס.
בר מים חוסך מאתנו הרבה מאוד כסף. אומנם הוא יקר יותר משישיית מים מינרלים או אפילו ממכשיר מים פשוט של חברת מים מובילה, אבל לטווח הרחוק – וזה מה שקובע בסופו של דבר – המשכיר הטכנולוגי החדיש הוא הרבה יותר משתלם.
חשוב לציין כי הכדאיות של בר מים אינה רק במובן הכלכלי, כי אם גם במובן של נוחות ואיכות חיים. בזכות המכשיר, מקבלים מי ברז שזמינים תמיד (מלבד הפסקות מים) ועוברים תהליך סינון קפדני בכל עת, ולא צריך עבור מים נקיים להתאמץ פיזית או להיות תלויים בשירות משלוח אספקה של חברה כזו או אחרת.
בחירת המכשיר המתאים
על אף כל היתרונות של המכשיר, יש כמה דברים שצריך לקחת לתשומת הלב, על מנת לעשות רכישה משתלמת. דבר ראשון שצריך להחליט לגביו הוא הגודל של המכשיר. זה יכול להיות מיני בר וזה יכול להיות מכשיר ריצפתי גדול. את זה יש להחליט לפי גובהם של בני הבית, כדי שלכולם תהיה גישה. עם זאת, במידה ורוצים בר ריצפתי כדי שגם ילדים קטנים נמוכים יוכלו למזוג לעצמם מים, חשוב שלמים החמים יהיה מנגנון נעילה חכם.
שנית, צריך לבחון את האחריות על המכשיר ולשים לב למפרט הטכני כדי שיתאים לצרכים ולתקופת השימוש המבוקשת.
ובכל מקרה, אם רוצים מכשיר שיהיה שימושי לאורך זמן, מומלץ לקנות מכשיר חדש, ולא יד שנייה.