את המתכון שלפניכם קיבלתי מחברה, שמכינה באותה הצורה לא רק ברוקולי אלא גם כרובית, ואף ירקות נוספים. היתרון הגדול ביותר של המתכון הזה לדעתי הוא משך ההכנה שלו - 5 דקות עבודה ולתנור!
מרכיבים:
1-2 יחידות של ברוקולי טרי (אפשר גם קפוא)
1/3 כוס שמן זית
פלפל שחור
3 קוביות של שום כתוש של דורות
מעט מלח גס
אופן הכנה:
- מפרקים את הברוקולי לפרחים וחולטים במים כמה דקות. שימו לב - חשוב שהברוקולי ישאר מוצק!
- מערבבים בכוס שמן זית, פלפל ושום.
- מסדרים את פרחי ברוקולי על תבנית עם נייר אפייה.
- מוזגים את תערובת השמן על הברוקלי ומערבבים.
- מפזרים מעל הברוקולי מלח גס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכחצי שעה.
אפשר להגיש כתוספת לבשר או כמנה ראשונה בארוחה משפחתית.
/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / // / / / / / / / / / / // / / / // / / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / // / / // / / / // / / / / / / / /// / / / // / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / / / / / / // / // / / / / / / / / / // / / // / / / // / / / / / / / /// / / / // / / / // / / / / / / / // / / / / / / /
פוליסמן אולגה