אני מאוד אוהבת את המתכון הזה בעיקר כי יש בו מעט מאוד מצרכים וזמן הכנתו מסתכם ב-5 דקות עבודה.
מצרכים: 2 בטטות
מעט שמן זית
מלח, פלפל, רוזמרין אופן ההכנה:
מקלפים את הבטטות, ופורסים אותן לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מסדרים בתבנית פיירקס (או על תבנית תנור רגילה שעליה הונח נייר אפיה) את הבטטות.
מזליפים מעט שמן זית על הבטטות, זורעים מעל מלח, פלפל ורוזמרין, ומכניסים לתנור שחומם ל-150 מעלות למשך 45 דקות.
לפני שמוציאים את התבנית מהתנור יש לבדוק כי שהבטטות רכות ומוכנות.
/ / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / /
מצרכים: 2 בטטות
מעט שמן זית
מלח, פלפל, רוזמרין אופן ההכנה:
מקלפים את הבטטות, ופורסים אותן לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מסדרים בתבנית פיירקס (או על תבנית תנור רגילה שעליה הונח נייר אפיה) את הבטטות.
מזליפים מעט שמן זית על הבטטות, זורעים מעל מלח, פלפל ורוזמרין, ומכניסים לתנור שחומם ל-150 מעלות למשך 45 דקות.
לפני שמוציאים את התבנית מהתנור יש לבדוק כי שהבטטות רכות ומוכנות.
/ / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / // / / / / / / / / / // / / / / / / / / /
פוליסמן אולגה