הנה דרך מצויינת לחסוך כמה וכמה קלוריות וריח של טיגון. אז פעם הבאה שבא לכם לביבות, חממו את התנור ולעבודה!
מצרכים:
2 בטטות גדולות קלופות
1 בצל גדול
כוס פטרוזיליה
2 ביצים
1/2 כוס קמח
1/2 כוס פירורי לחם
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
חותכים את הבטטות לקוביות ומבשלים כחצי שעה, עד שהבטטות רכות.
בזמן שהבטטות מתבשלות מטגנים את הבצל.
מסננים ומועכים את הבטטות בקערה גדולה.
מוסיפים לסיר את הבצל המטוגן, פטרוזיליה, ביצים ותבלינים.
מערבבים לתערובת אחידה, מוסיפים פנימה קמח ופירורי הלחם ומערבבים שוב.
יוצרים כדורים מהתערובת ומשטחים קלות. מניחים על התבנית שרופדה בנייר אפיה.
מחממים את התנור ל- 190 מעלות, ואופים כ- 20 דקות.
אפשר להגיש בליווי רוטב יוגורט / / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / // / / / / / / / // / / /
פוליסמן אולגה