הילדים צועקים פיצה! פיצה! פיצה! ואין לכם שמרים בבית? לא נורא, אפשר להכין בצק לפיצה גם ללא שמרים, והתוצאה טעימה לא פחות.
מצרכים:
כפית סודה לשתיה
כפית סוכר
3/4 כוס מים פושרים
2 וחצי כוסות קמח
1- וחצי כפות שמן זית
כפית מלח שטוחה
אופן הכנה:
מכניסים את כל החומרים היבשים -קמח, מלח, סודה וסוכר למיקסר ומערבבים עם וו לישה.
עוברים למהירות נמוכה ומוזגים פנימה לאט לאט את המים.
מגבירים המהירות מעט ומוסיפים פנימה את שמן הזית.
ממשיכים לעבד עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.
העבירו את הבצק לקערה, כסו במגבת בד ותנו לו לתפוח לרבע שעה.
/ / / // / / / // / // // / / // / / / // / // // / / // / / / // / // // / / // / / / // / // // / / // / / / // / // // / / // / / / // / // // / / // / / / // / // // / / // / / / // / // // / / // / / / // / // // / / // / / / // / // // / / // / / / // / // // / / // / / / // / // // / / // / / / // / // // / / // / / / // / // // / / // / / / // / // // / / // / / / // / // // / / // / / / // / // // / / // / / / // / // /
פוליסמן אולגה