אם נמאס לכם מעוף בלימון ומעוף בקולה, הנה עוד מרינדה מצויינת לעוף בתנור.
מצרכים:
4 כפות רוטב סויה
2 כף סוכר
2 כפות שמן
כפית / קוביה של שום טחון
כפית / קוביה של ג'ינג'ר טחון
1 בצל אדום קצוץ
קופסת אננס משומר קטנה
אופן הכנה:
מערבבים את כל המצרכים ומשרים את העוף לכמה שעות.
/ / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / /// / / / / / / / / / / / / / / / / //
פוליסמן אולגה