אני מאוד אוהבת כרובית בטחינה, כי מדובר בסלט שטעים מאוד לא רק ביום ההכנה אלא גם ביום למחרת. אז אם לא כל הסלט נטרף מיד, תוכלו לאחסן אותו בקופסא הרמטית ולשמור במקרר עוד יום.
מצרכים:
כרובית טרייה מפורקת לפרחים שמן לטיגון כוס טחינה גולמית כוס מים קרים חצי כוס לימון טרי 1 כפית סומק חצי כפית מלח
מצרכים:
כרובית טרייה מפורקת לפרחים שמן לטיגון כוס טחינה גולמית כוס מים קרים חצי כוס לימון טרי 1 כפית סומק חצי כפית מלח
אופן ההכנה
• מטגנים את פרחי הכרובית עד הזהבה, ומעבירים לנייר סופג.
• בקערה מכינים בקערה גדולה את הטחינה: מערבבים טחינה, המים הקרים, מיץ הלימון, סומק ומלח לתערובת אחידה.
• מוסיפים לקערה את הכרובית ומערבבים.
• מקררים ומגישים. / / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / /// / // / / / / / / //
פוליסמן אולגה