סחלב הוא המשקה של החורף, ב"ה הידיעה". משקה חם, סמיך וריחני ותוספות לפי טעמכם האישי. אם אני מגישה את המשקה לארוחים אני שמה את התוספות בקעריות נפרדות, ונותנת לאורחים לבחור את "הפינוק" שלהם.
מצרכים:
3.5 כוסות חלב
5 כפיות סוכר
2 כפות קורנפלור
1 כפית תמצית וניל
להגשה: קוקוס, קינמון, אגוזים קצוצים, שקולד מגורר, בוטנים קצוצים
אופן הכנה:
בחצי כוס חלב הנותרת ערבבו היטב את כף הקורנפלור
הרתיחו בקלחת כוס חלב עם הסוכר והוניל
מוסיפים לתוך הקלחת בזרם דק, תוך כדי בחישה את תערובת החלב והקורנפלור והמשיכו לערבב היטב - חשוב מאוד שלא יהיו גושים!
העבירו לכוסות הגשה וקשטו במה שאתם אוהבים.
/ / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / / // / / / / // / / / / / / / // / / / / / /
פוליסמן אולגה