מתכון נפלא וחגיגי. ניתן להוסיף אליו תפוחי אדמה קטנים אפויים במלח גס ולזרות מעל שמיר קצוץ דק. טעים ביותר.
נתח סלמון קפוא
ציפוי:
2 כפות חרדל דיז'ון עם גרגרים
2 כפות מיונז
פלפל גרוס גס
מלח גס
שמן זית כתית מעולה
עלי בזיליקום
הכנה:
1. להשרות את הדג במיץ לימון למשך מספר שעות
2. לערבב את כל מרכיבי הציפוי לתערובת מישחתית
3. לסנן את הסלמון ממיץ הלימון ולייבש
4. למרוח בתערובת את הדג
5. לעטוף את נתח הדג בעלי בזיליקום
6. לעטוף בנייר כסף ולאפות בחום של כ - 180 מעלות למשך כחצי שעה
7. להוריד את נייר הכסף ולהגיש.
נתח סלמון קפוא
ציפוי:
2 כפות חרדל דיז'ון עם גרגרים
2 כפות מיונז
פלפל גרוס גס
מלח גס
שמן זית כתית מעולה
עלי בזיליקום
הכנה:
1. להשרות את הדג במיץ לימון למשך מספר שעות
2. לערבב את כל מרכיבי הציפוי לתערובת מישחתית
3. לסנן את הסלמון ממיץ הלימון ולייבש
4. למרוח בתערובת את הדג
5. לעטוף את נתח הדג בעלי בזיליקום
6. לעטוף בנייר כסף ולאפות בחום של כ - 180 מעלות למשך כחצי שעה
7. להוריד את נייר הכסף ולהגיש.
נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il