לזניה טעימה ביותר, אם נוסיף אליה סלט עלי בייבי יש לנו ארוחת ערב נפלאה.
חבילה תרד טחון וקפוא או חצי ק"ג תרד טרי וחלוט
200 ג' גבינת פטה
200 ג' גבינה צהובה מגורדת
1 חב' קוטג'
3 ביצים
מלח, פלפל
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 קופסא רסק עגבניות קטנה
1 בצל קצוץ
3-4 שיני שום
1 כפית אורגנו
אפשר שמנת לקצפת אבל לא הכרחי
הוראות הכנה:
לטגן הבצל עד השחמה
להוסיף את השום הקצוץ
אליהם להוסיף את רסק העגבניות, את העגבניות המרוסקות, כפית אורגנו, מלח ופלפל.
לבשל כחצי שעה על אש קטנה וליצור רוטב עגבניות.
אם בוחרים להוסיף שמנת מתוקה - זה הזמן. יש להוסיף אותה לרוטב העגבניות.
לערבב את התרד הטחון כשהוא מופשר וסחוט עם הקוטג', הביצים, גבינת הפטה ולתבל במלח ופלפל.
לסדר בתבנית:
שכבה עלי לזניה מעליה שכבת רוטב ומעליה שכבת תרד
לחזור על הפעולה פעמיים ולסיים ברוטב עגבניות.
לפזר מעל גבינה צהובה ולאפות 45 ד' מכוסה בנייר כסף.
חבילה תרד טחון וקפוא או חצי ק"ג תרד טרי וחלוט
200 ג' גבינת פטה
200 ג' גבינה צהובה מגורדת
1 חב' קוטג'
3 ביצים
מלח, פלפל
1 קופסא עגבניות מרוסקות
1 קופסא רסק עגבניות קטנה
1 בצל קצוץ
3-4 שיני שום
1 כפית אורגנו
אפשר שמנת לקצפת אבל לא הכרחי
הוראות הכנה:
לטגן הבצל עד השחמה
להוסיף את השום הקצוץ
אליהם להוסיף את רסק העגבניות, את העגבניות המרוסקות, כפית אורגנו, מלח ופלפל.
לבשל כחצי שעה על אש קטנה וליצור רוטב עגבניות.
אם בוחרים להוסיף שמנת מתוקה - זה הזמן. יש להוסיף אותה לרוטב העגבניות.
לערבב את התרד הטחון כשהוא מופשר וסחוט עם הקוטג', הביצים, גבינת הפטה ולתבל במלח ופלפל.
לסדר בתבנית:
שכבה עלי לזניה מעליה שכבת רוטב ומעליה שכבת תרד
לחזור על הפעולה פעמיים ולסיים ברוטב עגבניות.
לפזר מעל גבינה צהובה ולאפות 45 ד' מכוסה בנייר כסף.
זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:
נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il