עוגיות פקאן נמסות בפה, לא ידאטטי במיוחד, אבל זהו בהחלט פתרון אלגנטי לקינוח, ותענוג לחיך.
חומרים
200 ג' אגוזי פקאן
2 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
קורט מלח
1 ח' מרגרינה
1 שקית סוכר וניל
1 ביצה
לזריה
אבקת סוכר
הוראות הכנה
לטחון דק את אגוזי הפקאן להוסיף את המרכיבים הנוספים וללוש בצק
להכניס למקרר לשעתיים בערך. ליצור כדורים לא גדולים ולאפות בטמפרטורה של 180 מעלות
עד להזהבה.
להוציא מהתנור, לקרר ולפזר מעל אבקת סוכר
בתיאבון!
חומרים
200 ג' אגוזי פקאן
2 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
קורט מלח
1 ח' מרגרינה
1 שקית סוכר וניל
1 ביצה
לזריה
אבקת סוכר
הוראות הכנה
לטחון דק את אגוזי הפקאן להוסיף את המרכיבים הנוספים וללוש בצק
להכניס למקרר לשעתיים בערך. ליצור כדורים לא גדולים ולאפות בטמפרטורה של 180 מעלות
עד להזהבה.
להוציא מהתנור, לקרר ולפזר מעל אבקת סוכר
בתיאבון!
מיכל הנה מבעלי בית בד בוסתן אשתאול - שמן זית עברי.
באתר ניתן לרכוש שמן זית כתית מעולה, תוצרת בוטיק בוסתן אשתאול, ולקבל מידע על שירותי בית הבד.
לרכישת שמן זית:
http://www.egarden.co.il/
באתר ניתן לרכוש שמן זית כתית מעולה, תוצרת בוטיק בוסתן אשתאול, ולקבל מידע על שירותי בית הבד.
לרכישת שמן זית:
http://www.egarden.co.il/