דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


עוגיות פקאן 

מאת    [ 02/12/2005 ]

מילים במאמר: 76   [ נצפה 12755 פעמים ]

עוגיות פקאן נמסות בפה, לא ידאטטי במיוחד, אבל זהו בהחלט פתרון אלגנטי לקינוח, ותענוג לחיך.

חומרים
200 ג' אגוזי פקאן
2 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
קורט מלח
1 ח' מרגרינה
1 שקית סוכר וניל
1 ביצה

לזריה
אבקת סוכר

הוראות הכנה
לטחון דק את אגוזי הפקאן להוסיף את המרכיבים הנוספים וללוש בצק
להכניס למקרר לשעתיים בערך. ליצור כדורים לא גדולים ולאפות בטמפרטורה של 180 מעלות
עד להזהבה.
להוציא מהתנור, לקרר ולפזר מעל אבקת סוכר

בתיאבון!
מיכל הנה מבעלי בית בד בוסתן אשתאול - שמן זית עברי.
באתר ניתן לרכוש שמן זית כתית מעולה, תוצרת בוטיק בוסתן אשתאול, ולקבל מידע על שירותי בית הבד.
לרכישת שמן זית:
http://www.egarden.co.il/



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב