חומוס מסבחה
חומרים :
½ ק"ג גרגירי חומוס מושרים במים וסודה למשך לילה
1 כוס טחינה גולמית
1 כפית כמון
4 שיני שום
מלח
להגשה :
2 למונים
שמן זית משובח
חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה
מבשלים את החומוס עד לריכוך מלא ומעבירים למעבד מזון בעודו חם .
מוסיפים טחינה גולמית כמון ואת השום וטוחנים טחינה גסה .
מתבלים במעט מלח ומגישים חם עם לימון סחוט זילוף של שמן זית ופטרוזיליה קצוצה.
חומרים :
½ ק"ג גרגירי חומוס מושרים במים וסודה למשך לילה
1 כוס טחינה גולמית
1 כפית כמון
4 שיני שום
מלח
להגשה :
2 למונים
שמן זית משובח
חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה
מבשלים את החומוס עד לריכוך מלא ומעבירים למעבד מזון בעודו חם .
מוסיפים טחינה גולמית כמון ואת השום וטוחנים טחינה גסה .
מתבלים במעט מלח ומגישים חם עם לימון סחוט זילוף של שמן זית ופטרוזיליה קצוצה.
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.