מלבי ערק ונענע
חומרים :
½ ליטר שמנת מתוקה
½ ליטר חלב
70 גרם קורנפלור
5 כפות סוכר
½ כוס ערק
צרור גבעולי נענע
1 כפית מי ורדים
אופן הכנה
מכניסים לתוך סיר את השמנת החלב הערק הקורנפלור הסוכר ומי הורדים מוסיפים את הנענע בצורה של צרור ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב רצוף.
לאחר הרתיחה מערבבים עד לקבלת מרקם סמיך מאוד ומסירים מהאש מוצאים את גבעולי הנענע ומעבירים לכוסות קטנים מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למספר שעות .
חומרים :
½ ליטר שמנת מתוקה
½ ליטר חלב
70 גרם קורנפלור
5 כפות סוכר
½ כוס ערק
צרור גבעולי נענע
1 כפית מי ורדים
אופן הכנה
מכניסים לתוך סיר את השמנת החלב הערק הקורנפלור הסוכר ומי הורדים מוסיפים את הנענע בצורה של צרור ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב רצוף.
לאחר הרתיחה מערבבים עד לקבלת מרקם סמיך מאוד ומסירים מהאש מוצאים את גבעולי הנענע ומעבירים לכוסות קטנים מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למספר שעות .
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.