2 ח' תחתיות ארטישוק מוקפאות
2 ח' גבינת פרומעז
3-4 כפות שמן זית
1 כף קוניאק
שמיר קצוץ דק
2-3 שיני שום
מלח
בסיס
1 קופסא עגבניות שלמות ומקולפות
עלי בזיליקום
1 כף סוכר
מלח
פלפל
הוראות הכנה:
להרתיח את תחתיות הארטישוק למשך כשתי דקות, להוציא מהמים ולקרר
לערבב את הגבינה + שום + שמיר + מעט מלח
למלא את חצאי הארטישוק בתערבות הגבינה
להשחים בגריל את חצאי הארטישוק כשהצד של הגבינה כלפי הגריל.
(עד שלב זה, ניתן להכין מראש)
לפני ההגשה להרתיח את חומרי הבסיס ולבשל למשך כחמש דקות
להעביר התערובת לתבנית אפיה ולהניח מעליהם את חצאי הארטישוק הממולא
לאפות משך כעשרים דקות בתנור חם מאוד.
2 ח' גבינת פרומעז
3-4 כפות שמן זית
1 כף קוניאק
שמיר קצוץ דק
2-3 שיני שום
מלח
בסיס
1 קופסא עגבניות שלמות ומקולפות
עלי בזיליקום
1 כף סוכר
מלח
פלפל
הוראות הכנה:
להרתיח את תחתיות הארטישוק למשך כשתי דקות, להוציא מהמים ולקרר
לערבב את הגבינה + שום + שמיר + מעט מלח
למלא את חצאי הארטישוק בתערבות הגבינה
להשחים בגריל את חצאי הארטישוק כשהצד של הגבינה כלפי הגריל.
(עד שלב זה, ניתן להכין מראש)
לפני ההגשה להרתיח את חומרי הבסיס ולבשל למשך כחמש דקות
להעביר התערובת לתבנית אפיה ולהניח מעליהם את חצאי הארטישוק הממולא
לאפות משך כעשרים דקות בתנור חם מאוד.
נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il